Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casa exclusivista: P + E, 243 de mp

Detaliile arhitecturale, forma si dimensiunea unei case reflecta stilul de viata si gusturile proprietarilor. Asadar, daca iti doresti o casa spatioasa si cu design unic, te poti inspira din acest proiect.

Casa se inscrie in stilul traditional, dar prezinta multe elemente si detalii moderne care o transforma intr-o resedinta contemporana unica.

Acoperisul cu multiple forme geometrice, coloanele de la intrare, fatada cu accente de piatra si numarul mare al ferestrelor sunt elemente care ofera distinctie acestei case de familie.

La interior, designul atragator si compartimentarea ingenioasa reusesc sa satisfaca o familie activa, care are nevoie mai mult de un spatiu functional decat de unul formal.

Bucataria cu insula reprezinta locul preferat de intreaga familie. Camera de dining este gandita in asa fel incat sa fie potrivita pentru divertisment, dar si pentru gazduirea meselor de vacanta.

Parterul include un hol, aria de zi (living, dining, bucatarie), o baie, un dormitor, un dressing incapator si o spalatorie. Le etaj, trei dormitoare impart doua bai. Tot aici este amenajata o camera de relaxare (family room).

Detalii tehnice

Suprafata totala: 313,17 mp

Suprafata de locuit: 243,31 de mp

Dormitoare: 4

Bai: 3

Grup sanitar: 1

Garaje: 2

Fatada din piatra, lemn si ciment

Acoperis cu sindrila

Pentru mai multe informatii acceseaza www.homeplans.com

 

Articole similare

Ce sumă nerambursabilă poți cere de la stat dacă îți izolezi termic locuința

Sânziana Iaru

P+1 04142010

RL online

Ce obligatii revin locuitorilor in privinta reducerii riscului seismic?

Cristina Tamas

Lasă un comentariu