Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casă de vacanţă: P + M, 54 de mp

Dacă intenţionezi să-ţi construieşti o locuinţă de vacanţă, trebuie să te gândeşti în primul rând la locaţie şi la integrarea cât mai armonioasă a casei în peisajul natural.

Având în vedere că este o reşedinţă de sezon, mărimea casei nu este atât de importantă, cât modul în care o construieşti şi vedereile pe care le oferă. De exemplu, o casă cu orientare bună şi ferestre mari sau pereţi din sticlă îţi va permite să admiri priveliştea din interior.

Acest proiect de casă satisface cu brio cerinţele de mai sus. În plus, având un design compact, casa poate fi construită pe un lot îngust, cu buget mic. Cu alte cuvinte, reprezintă o soluţie economică din ambele puncte de vedere (teren şi materiale de construcţii).

Chiar dacă este redus la aspectele esenţiale, interiorul se compune din două etaje, cu tavane înalte, arcuite, şi spaţii generoase. Peretele din sticlă şi ferestrele maximizează toate unghiurile, oferă vederi largi şi inundă camera cu lumină naturală. Mansarda, care găzduieşte zona de noapte, prezintă aproximativ aceleaşi caracteristici.

Casa are acoperiş triunghiular şi finisaje exterioare din lemn, care o integrează foarte bine în peisajul natural. Acest plan a fost gândit pentru o casă de vacanţă, dar la fel de bine poate fi utilizată ca reşedinţă permanentă.

Detalii tehnice:

Suprafaţă totală: 54,06 mp

Etaje: P + 1

Dormitoare: 1

Băi: 1

Garaje: 0

Pentru mai multe informaţii accesează www.theplancollection.com

Articole similare

Tarifele percepute pentru acordului de mediu

revista Planul Casei Mele

Casele vechi cu iz de poveste – Renovari: proiecte costisitoare, dar realizabile

Olivia Vereha

Planul Urbanistic General

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu