Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Primul pas pentru hidroizolarea locuintei!

Specialistii Sika te sfatuiesc sa incepi procesul de impermeabilizare chiar de la beton. Pentru a te asigura ca ai realizat perfect acest lucru poti folosi un aditiv cu proprietati impermeabile, si, in plus, poti opta si pentru un mortar special preparat care sa opreasca trecerea apei. Solutia ideala in acest sens este Sika-1, un compus lichid, gata preparat, care se adauga in apa folosita la prepararea mortarului.

Sika-1 reactioneaza cu constituentii amestecului nisip-ciment, blocand capilaritatile si porii din mortar si, astfel, oprind apa sa ajunga la structura de beton.

Solutia Sika este si foarte usor de folosit. Disponbila in forma lichida, in bidoane de 5, 10 si 25 de kg, aceasta se adauga in apa folosita la realizarea mortarului. Nu uita insa ca acest amestec se foloseste doar la 12 ore de la preparare.

Pentru ca betonul sa fie tratat corespunzator, trebuie sa tii cont ca, la aplicarea mortarului, acesta trebuie sa fie perfect curat, fara a avea urme de grasimi sau uleiuri.

Sika-1 poate fi gasit in retelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre solutiile Sika special create pentru impermeabilizari, dar si despre alte produse, viziteaza www.sika.ro

Articole similare

Archipod – birou contemporan de gradina

Elena Virlan

Lemnul lichid

RL online

Inca doua statii de metrou in Bucurestii Noi

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu