Image default
LifeStyle

Prima crema BB anti-roseata, pentru o piele cu zero imperfectiuni

De cate ori te emotionezi tenul tau te tradeaza? Cand faci sport, consumi alcool sau alimente picante simti ca fata ta arde? Tenul tau se inroseste, gata sa ia foc, de fiecare data cand mergi prin vant si soare?

Pentru tine, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Sensibio AR BB Cream, prima crema BB anti-roseata, care nu doar camufleaza, ci si trateaza in mod biologic roseata.

Sensibio AR BB Cream beneficiaza de brevetul Rosactiv®, un complex unic ce actioneaza biologic asupra cauzelor de natura vasculara si inflamatorie ce determina aparitia si agravarea rosetei. In plus, Sensibio AR BB Cream hidrateaza, calmeaza si restaureaza bariera cutanata. Filtrele si ecranele solare asigura o protectie inalta anti-UV (SPF 30 si UVA 17), iar pudrele si pigmentii iluminatori uniformizeaza si acopera imperfectiunile, lasand un ten catifelat si luminos. Adica, un ten cu 0 imperfectiuni.

In completarea rutinei zilnice, Laboratoarele Dermatologice Bioderma recomanda Sensibio H2O AR, o solutie micelara cu aceleasi calitati ca si mult indragita Sensibio H2O: elimina machiajul rezistent si impuritatile, calmeaza, decongestioneaza si improspateaza tenul. Noutatea consta in adaugarea brevetului Rosactiv®, ce previne aparitia si agravarea rosetii.

Sensibio AR BB Cream are o textura fina, ușor de aplicat pe fața și gat, lasand un aspect placut, pudrat. Aceasta se aplica dupa ce tenul a fost curatat in prealabil cu Sensibio H2O AR.

 

Articole similare

Calima – solutia petrecerilor surpriza

comunicat de presa

Studio-ul inSIGN implementează conceptul de [email protected] în proiectele sale

comunicat de presa

UTICAM – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii, in Bucuresti

comunicat de presa

Lasă un comentariu