Image default
Legislatie Solutii Constructive

Pregateste-ti locuinta pentru vanzare in 10 pasi!

In conditiile unui acces precar la creditare pentru marea majoritate a posibililor cumparatori, in conditiile unui curs de schimb valutar ce dezarmeaza total moneda nationala in fata celei europene, in conditiile tulburarilor din sfera politica, ce ne fac pe fiecare dintre noi sa ne punem intrebari cu privire la ziua de maine, proprietarii de locuinte de vanzare, trebuie sa vina cu “oferte speciale” pentru a castiga lupta de pe piata cu competitorii.

Iti oferim mai jos cateva sfaturi, pentru a-ti pregati locuinta fara investitii majore, dar cu efecte maxime. Vei putea astfel sa-ti seduci cumparatorii inca de la prima vizita.

1. Reparatiile. Locuinta ta trebuie sa corespunda in primul rand din punct de vedere tehnic. Un robinet care curge sau un geam spart, pot distrage atentia cumparatorului de la plusurile pe care le ofera casa ta.

2. Curatenia. Atunci cand iti vinzi locuinta, poti avea vizitatori in fiecare zi. Sterge praful de pe mobilier, spala geamurile si foloseste cu incredere aspiratorul. Va conta mai mult decat iti imaginezi.

3. Culoarea peretilor. Un strat de var alb, proaspat, costa cateva sute de lei, insa castigul obtinut este mult mai mare. Nimeni nu vrea sa se simta sufocat de culori stridente, apasatoare. In plus, eventualele zgarieturi ale peretilor vor fi acoperite.

4. Dezordinea. Daca locuiesti in locuinta pe care urmeaza sa o vinzi, ai un motiv in plus sa o pastrezi intr-o ordine desavarsita. Obligatoriu patul trebuie sa fie facut in dormitor. De asemenea, vei avea surpriza ca unii cumparatori sa fie interesati de pastratea unor elemente de mobilier, pe care, vor dori sa le vada. Pe interior.

5. Camere originale. Daca obisnuiesti sa-ti iei de lucru acasa si in acest sens ti-ai amenajat un birou in living, trebuie sa renunti la el. Cumparatorii vor sa vada camerele in felul in care au fost destinate, pentru a-si imagina cum isi vor organiza ulterior propria locuinta.

6. Bucataria. Trebuie sa fie sclipitoare, pentru ca este una din camerele care vand o locuinta.

7. Dormitorul. Un dormitor “ca la hotel” va ramane adanc intiparit in memoria cumparatorilor.

8. Mobilierul. Daca ai prea multe elemente de mobilier, care sufoca locuinta, renunta temporar la cateva dintre ele. O incapere suprapopulata cu mobilier va fi perceputa ca fiind mai mica decat este in realitate. Si acest aspect nu este in avantajul tau.

9. Un buchet de flori proaspete, de sezon, in living, va crea o stare pozitiva, inspiranta.

10. Lumina corespunzatoare. Daca este o zi autentica de vara, indeparteaza draperiile si lasa lumina sa patrunda in casa.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare (www.blitz-imobiliare.ro) este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirieri si vanzari apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Articole similare

Ce avantaje aduce un apartament nou

comunicat de presa

Sfaturi pentru alegerea corectă a ușii de exterior

comunicat de presa

P+1E

RL online

Lasă un comentariu