Image default
LifeStyle

Pregateste-ti casa pentru sezonul de primavara!

In traditia noastra, iarna este anotimpul sarbatorilor, al cadourilor, al familiilor reunite si al meselor intinse. In acelasi timp, este o perioada favorabila pentru cumparatorii care aleg sa cumpere o casa acum, datorita preturilor in scadere si a deschiderii de care beneficiaza din partea proprietarilor vanzatori.

Primavara vanzarile sunt alfel. Incepand cu prezentarile, mult mai colorate si continuand cu bugetele de cumparare mai generoase, nefiind afectate de cadouri sau de concedii. De asemenea, numarul de oferte incepe sa creasca, apar primele targuri imobiliare si iata cum primavara imobiliara scoate piata din amortire.

Iata cateva sfaturi pentru a intampina primavara imobiliara cu cea mai “aratoasa” locuinta.

1. Incepe cu exteriorul! Nu iti vom cere acum sa revopsesti intreaga fatada a casei tale, desi n-ar fi o idee rea. In schimb poti curata gradina de “ravagiile” iernii: inlatura crengile uscate, pregateste terenul si seamana gazonul, spala si vopseste trotuarele, etc. Primavara, mai mult ca oricand exteriorul este foarte important. Sfatul este valabil si pentru vanzatorii apartamentelor de bloc.

2. Curatenia de primavara. Si interiorul locuintei tale necesita o reimprospatare odata cu venirea primaverii. Spala geamurile, schimba cuverturile ce-ti acopera canapelele cu altele mai “de sezon”, sterge praful si lasa soarele sa-ti inunde casa. Primavara este anotimpul culorilor vii, al caldurii mult-asteptate de dupa gerurile iernii si al muzicii. Elimina tot ce e rece si incalzeste-ti vizitatorii cu o muzica vesela.

3. Investeste doar atat cat trebuie. Majoritatea cheltuielilor de reimprospatare a locuintei tale sunt nesemnificative, comparand cu efectele produse. Este bine sa ramana asa. Nu fa investitii costisitoare pe care sa le impui apoi cumparatorilor. Regula spune ca nu le vei putea recupera. Este bine sa ai o casa aratoasa, care sa ramana in mintea vizitatorilor tai, dar nu este bine sa investesti oricat, oricum, doar pentru a avea cea mai frumoasa casa de pe piata. Consulta-te si cu agentul tau imobiliar. Iti va spune acelasi lucru.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

www.blitz-imobiliare.ro

Articole similare

Miele iti transforma bucataria outdoor intr-o oaza de rafinament si tehnologie

comunicat de presa

VEKA isi consolideaza pozitia pe piata din Romania

casamea.ro

Imunoterapia si lupta impotriva cancerului

comunicat de presa

Lasă un comentariu