Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Pregateste-te de primavara, coloreaza-ti casa!

Daca esti o fire dinamica, exploziva, daca traiesti alert, daca iti plac orasele aglomerate… muzica cu tempo-uri energizante, ei bine probabil ca atunci ai prefera sa locuiesti intr-o casa vesela, plina de culori vii!

Ca sa obtii efectul din imagini trebuie sa combini (pe o baza alba), culori tari, cumva antagonice: roz –lila cu verde, ciclamen cu albastru – violet, si pe ici pe colo galben si portocaliu.

Nu folosi culori intermediare, (fara wenge!), foloseste exclusiv culorile de baza (albastru – rosu – verde) in doze mici. Fiind atat de evidente mai ales pe un suport alb – culorile vor „umple” imediat spatiul.

Mai e un aspect de care trebuie sa tii cont. Culorile tari de felul acesta sunt cel mai bine puse in evidenta de pattern-uri geometrice. Foloseste tesaturi in dungi ori cu patratele, cerculete, ovale turtite. Foloseste sticla colorata si vesela de sticla si nu de portelan.

Renunta la accesoriile potrivite altor stiluri(shabby chic, retro, vintage, provensal, frech chic, asiatic, afro, etc) pentru ca nu se potrivesc deloc in aceste decoruri. Gandeste simplu, “epurat” daca vrei, si o sa-ti iasa cu siguranta!

 

Articole similare

Inspira-te din amenajarea country-chic a unei locuinte renovate

Catalina Coca

Casă tipic românească

Simona Popa

Casa Zu – dintr-un hambar, o casa activa, eficienta energetic

casamea.ro

Lasă un comentariu