Image default
Calatorii LifeStyle

Predeal – plimbare cu teleschiul debraiabil

Este tot un fel de telescaun, dar cu o eficienta mai buna, o viteza de urcare mai mare. Teleschiul Poma are o capacitate de 900 persoane pe ora, cu o viteza de 3.5 m/s. Iar partiile sunt printre cele mai moderne din Romania, largi si insorite, pregatite cu instalatii de produs zapada artificiala pentru a suplini zapada naturala. Pe o suprafata de 50 de kilometri partrati poti practica schi alpin, dar si snowboard, schi fond, biatlon.

Partia Clabucet are un grad de dificultate mediu, lungime: 2100 m, diferenta de nivel: 390 m, inclinare: 20° si este dotata cu transport cablu. Acelasi grad de dificultate intalnesti si pe Partia Cocosul care se mandreste cu o lungime de 2250 m, diferenta de nivel 394m si inclinare: 18°. Daca ai spirit de aventura si stapanesti bine arta schiatului, alege Partia Subteleferic cu grad de dificultate ridicat, lungimea de 1200m, diferenta de nivel 350 m, inclinare 31°, dotata cu transport cablu. In plus, iti poti exersa talentul la trambulina pentru sarituri cu schiurile. Iar daca esti novice intr-ale schiatului apeleaza la un monitor cu experienta. In Predeal, Scoala de schi Triple S iti pune la dispozitie doar monitori profesionisti, sprijina elevii in aleagerea echipamentului adecvat, organizeaza de peste cinci ani tabere de schi pentru copii. O ora de schi costa aproximativ 60 RON/persoana.

Oferta

O saptamana la munte, Predeal, Hotel Belvedere 3* – 258 lei/persoana/sejur 5 nopti/loc in camera dubla; Revelion la Predeal Hotel Art Montana 3* – de la 399 Euro/pers. pentru primire cu specific romanesc (vin fiert, tuica fiarta, platou rece), 4 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, masa festiva in noaptea de Revelion cu bauturi romanesti incluse, petrecere de Anul Nou in barul hotelului, artificii. Detalii pe www.besttourism.ro

 

Material realizat cu sprijinul Best Tourism Grup, www.besttourism.ro

Articole similare

Igienă pentru un stil de viață sănătos

casamea.ro

Marmelada din prune dobrogene

de la cititori

Ce trebuie sa stim despre hamsteri. Partea III

Elena Virlan

Lasă un comentariu