Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Postere, fotografii sau decoratiuni?

Pentru a decora o incapere, multi adolescenti si tineri apeleaza la postere. Acestea reprezinta o metoda simpla de acoperire a peretilor, dar si de personalizare a incaperii. Posterele au avantajul ca sunt ieftine si se pot inlocui des. In plus, este foarte placut sa traiesti inconjurat de chipurile starurilor preferate.

Citeste si: 10 idei cool de decorare a rafturilor

O alternativa a posterelor sunt fotografiile. Puse in rame colorate, vor aduce o pata de culoare in decor. Cei care considera ramele foto o modalitate de decorare prea banala, pot decora doar cu fotografii. O idee sic este expunerea fotografiilor pe una sau mai multe sfori (prinse cu ajutorul unor carlige) sau crearea unei inimioare pe perete cu ajutorul unui colaj de fotografii (vezi galeria foto).

Citeste si: Decoreaza peretii cu ajutorul fotografiilor de familie

Decoratiunile sunt pe cat de interesante, pe atat de diversificate. Se pot alege decoratiuni din aceeasi gama, cum ar fi ceasuri de perete supradimensionate, decoratiuni in forma de pasari, insecte, flori (care se vand la set) sau se pot combina mai multe tipuri de decoratiuni, cu conditia sa se completeze reciproc atat in ceea ce priveste stilul, cat si culorile. 

Articole similare

Scaunul de birou: alegerea scaunului de birou ergonomic potrivit

comunicat de presa

Cum alegi perdelele potrivite pentru casa ta

Simona Gheorghe

Forme inspirate din natura

Laura Ilica

Lasă un comentariu