Image default
LifeStyle

Policolor lanseaza o noua paleta de culori

Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuantabile in sistem computerizat.

”Din studiile interne reiese ca aproximativ 60% din clienti prefera vopseaua alba in decorarea locuintei intrucât se tem ca vor alege gresit culoarea sau nu stiu cum sa o combine cu restul culorilor din casa, pentru a crea armonie.

Tocmai de aceea, ne dorim ca prin lansarea acestei noi cartele de culori, dar si prin punerea la dispozitie a unui consultant specializat direct in magazine, consumatorii sa inteleaga importanta folosirii culorii in locuinta lor si a impactului asupra starii lor de spirit.

De altfel, chiar magazinele noastre sunt o sursa de inspiratie in acest sens”, a declarat Marius Vacaroiu, Director General Policolor-Orgachim.

Ziua Internationala a Culorii va fi sarbatorita anul acesta in Danemarca, in cadrul unui eveniment unde specialisti din toata lumea vor discuta despre folosirea culorii in arhitectura si design, despre starile emotionale pe care aceasta le creeaza, despre texturi, materiale si despre tendintele in culoare ale anului in curs.

In reteaua de magazine Policolor beneficiati de expertiza specialistilor, care va vor sfatui in alegerea culorilor adecvate locuintei dumneavoastra.

 

Articole similare

Cum ne vad elvetienii pe noi …

RL online

Candy, sinteza perfectiunii

casamea.ro

Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, aniversează 25 de ani de activitate

casamea.ro

Lasă un comentariu