Image default
Home

Pleduri crosetate pentru camera copiilor

Avand in vedere ca cel mic este intr-o continua explorare, acestea se pot distruge in timp, fiind necesare unele noi, indiferent ca vorbim de jucarii sau produse de ingrijire.

Astazi ne-am reamintit de ceea ce bunicile noastre ne invatau cand eram mici, si anume sa crosetam. Desi crosetatul nu mai este practicat, decat in scop comercial, chiar si asa, o investitie in accesoriile realizate dupa aceasta tehnica merita a fi facuta.

Intoarcerea la origini, la lucrurile familiare, reprezinta un trend in materie de design interior, de aceea accesoriile crosetate sunt primele pe lista noastra de cumparaturi.

Pledurile crosetate sunt printre cele mai folositoare in camera copiilor. Nu au doar un rol pur decorativ, ci sunt si benefice sanatatii micutului tau, in sensul ca ii puteti acoperi daca atmosfera se racoreste in camera. Ele pot tine cu usurinta locul paturicilor cu care obisnuiti sa ii inveliti, fie ca dorm in patut sau sunt tinuti in brate.

Din punct de vedere estetic, un astfel de pled atrage atentia fara prea mult efort. Pufoase si colorate, ele se potrivesc in decoruri magice, de poveste, moderne sau country-chic. De cele mai multe ori, le puteti gasi la targuri vintage sau hand-made. Au diferite marimi si culori si pot fi facut cadou unei viitoare mamici

Articole similare

Ce trebuie să știi despre alegerea unei pardoseli de calitate pentru casa ta

comunicat de presa

Usile de interior, decorate cu ajutorul sablonului

Catalina Coca

5 modalitati de a refolosi cutiile vechi de vopsea

Elena Virlan

Lasă un comentariu