Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Pledoarie pentru albastru intr-o casa eleganta si sofisticata

De cele mai multe ori, un interior monocromatic este asociat cu ideea de simplitate. Insa acest lucru nu este valabil si pentru Ballsbridge Residence, asa cum a fost numita resedinta pe care v-o prezentam in acest articol.

Casa a trecut printr-un proces complex de renovare, in timpul caruia a fost extinsa. De aceasta actiune s-a ocupat firma irlandeza de design KLD. Desi echipa de designeri se poate lauda cu multe proiecte reusite, nimic nu se compara cu frumusetea acestei proprietati. Un proiect impresionant si foarte reusit.

Dintr-o locuinta obisnuita ce reprezenta un loc de evadare pentru o familie mai in varsta, casa este acum acum un spectacol indraznet pentru ochi. Amenajarea interioara include elemente de decor din anii ‘60 – ’80 si cateva influente moderne, toate integrate intr-un spatiu uimitor si unic.

Intrarea principala duce catre living, unde poti admira monocromia data de elementele decorative albastre. Construite din tavan si pana la podea, rafturile pentru carti sunt vopsite in acelasi albastru puternic, la fel ca si peretii, accentuati cu rame inguste. Doar semineul se abate de la aceasta culoare rece fascinanta.

Ajungand in centrul casei, esti distras de la albastru si introdus in nuantele de gri de la bucatarie. Este clar ca aceasta functiune reprezinta zona extinsa deoarece are mai multe influente moderne.

Blaturile din marmura se potrivesc perfect cu podeaua din stejar tratat si cu placile de gresie moderne cu forme geometrice Pentru acoperirea suprafetei de deasupra blatului de lucru s-au folosit placi rustice.

Zona de dining este separata de bucatarie printr-un perete ingust si vitrine cu linii curate si moderne.

Dormitorul preia din cromatica specifica zonei de zi: gri si subtile accente de albastru.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Articole similare

4 mari provocari cu care o familie numeroase se confrunta intr-un apartament si cum pot fi rezolvate

comunicat de presa

Mobilier 2 in 1: noptiera-casuta

Elena Virlan

Cum faci dintr-un spatiu mic o locuinta confortabila

Elena Virlan

Lasă un comentariu