Image default
Amenajari Exterioare

Pistoalele de stropit si Spritzerele potrivite oricarei nevoi de udare!

Sigure si placut de manevrat – datorita componentelor din plastic moale –  indiferent de model: calitate GARDENA!

Pistolul metalic pentru stropit GARDENA Premium (84 ron) – pentru spalare si udare cu jet fin. Design robust din METAL/PLASTIC cu componente din plastic moale pentru confort aditional. Jet reglabil de la jet puternic la pulverizare foarte fina. Debit reglabil. Buton de actionare ergonomic cu blocaj.

Spritzerul reglabil Premium GARDENA (59 ron) – pentru spalare si udare cu jet fin. Design robust din METAL/PLASTIC cu componente din plastic moale pentru confort aditional. Jet reglabil de la jet puternic la pulverizare foarte fina. Debit reglabil. Buton de actionare ergonomic cu blocaj.

Pistolul metalic de stropit 4 jeturi  – multifunctional – GARDENA Premium (105 ron):pentru diverse sarcini de udare si spalare. Design robust din METAL/PLASTIC cu componente din plastic moale pentru confort aditional. Patru tipuri de jet: pulverizare fina, cu bule, jet puternic si jet plat. Debit complet reglabil. Buton de actionare ergonomic cu blocaj.

Pentru stropirea in zonele mai putin accesibile din gradina: Pistolul/dus cu tija  pentrustropit GARDENA Comfort (113 ron). 3 tipuri de jet: pulverizare fina, jet puternic, spray – fin – .Debit reglabil. Lungime 90 cm. Inel protector din plastic moale la capatul pistolului. Declansator ergonomic on/off cu blocare.

Pistolul pentru stropit GARDENA Comfort 8100 (59 ron) – pentru spalare si udare cu jet fin. Jet reglabil de la jet puternic la pulverizare foarte fina. Componente din plastic moale pentru confort aditional. Debit reglabil. Buton de actionare ergonomic cu blocaj.

Modelul GARDENA Clasic: Pistolul pentru stropit cu control debit si mufa conectoare standard 13 mm (1/2”) – 55 ron. 4 tipuri de jet: jet puternic, plat, stropire delicate si stropire – spray – puternica.

Pentru detalii accesati www.gardena.ro

Articole similare

Corpuri de iluminat pentru gradina

Dan Mazilu

Amenajarea unei gradini comune, pentru un bloc nou

revista Planul Casei Mele

Un decor romantic, un decor ca in filme

casamea.ro

Lasă un comentariu