Image default
Amenajari Exterioare

Piscina cu senzor de alarma

Daca pentru copiii de peste patru ani, care stiu se inoate, o baie in piscina este un lucru distractiv, pentru cei mai mici se poate dovedi fatala. Astfel, ca sa fiti siguri ca cei mici nu cad in apa in momentul in care va uitati in alta directie sau dereticati prin curte, este bine sa montati un sistem de alarma care va fi actionat in momentul in care un corp a patruns in piscina.

Aparatul este dotat cu un senzor de prezenta si unul de greutate. Acestea trebuie setate si vor monitoriza prezenta pe luciul de apa a unui eventual intrus. De exemplu, senzorul de greutate va fi setat in functie de kilogramele celui mic, pentru ca sistemul sa nu intre in functiune in cazul in care o pisica sau un alt corp a cazut in piscina. Semnalul ca cineva de dimensiunilr celui  mic este in piscina poate fi sub forma unui zgomot foarte puternic sau poate imita glasul unuia dintre parinti.Sistemul de senzori se monteaza la trei metri distanta de apa.

O alta solutie ar fi acoperirea piscinei cu o panza. Nu va ganditi ca puteti face acest lucru singuri, ci doar cu ajutprul unei firme specializate. Mai mult, daca sunteti de parere ca aceasta panza este anosta, puteti sa o decorati impreuna cu cel mic. 

Articole similare

Cum se amenajeaza gradinile mici?

RL online

Idei pentru amenajarea unui spatiu destinat lecturii

casamea.ro

Calendarul gradinarului

RL online

Lasă un comentariu