Image default
LifeStyle

Pinum Doors & Windows inaugurează un nou showroom în Galati

Showroom-ul din Galati, deschis în parteneriat cu Decovil pune la dispozitia vizitatorilor modele variate de usi reprezentantive pentru calitatea la standarde internationale a usilor marca Pinum. De asemenea, clientii vor beneficia de consultantă de specialitate din partea expertilor companiei care vor oferi informatii despre caracteristicile tehnice ale usilor si feresterelor.

„Ne bucurăm să fim prezenti în Galati, unul dintre cele mai importante orase din tară si să venim în întâmpinarea clientilor de aici cu produse de o reală calitate ce vor face diferenta în casele lor”, spune Francesco Curcio, director comercial Pinum doors & windows.

La rândul său, Mioara Elefteriu, director general Decovil declară: „Prin parteneriatul cu Pinum reusim să completăm oferta noastră de produse de calitate premium pentru amenajarea locuintei.”

Deschiderea noului showroom din Galati consolidează prezenta brandului Pinum la nivel national, acesta fiind cel de-al saptelea oras în care compania a inaugurat showroom-uri în ultimele 6 luni, după cele din Sibiu, Cluj, Bistriţa, Baia Mare,Târgu Mureş si Constanta.

Articole similare

Transilvania s-a indragostit de Roxette!

comunicat de presa

Ciorba de burta

de la cititori

Efort redus si maini catifelate cu masina de spalat vase incorporabila

Franke

Lasă un comentariu