Image default
Amenajari Interioare

Piese de mobilier inspirate de zeii Greciei Antice

Farmecul rafinat al interioarelor regale de altadata este reprezentat de cele mai noi colectii de la Galeriile Noblesse, care poarta sugestiv numele unor zeitati celebre: Kronos, Eos, Oikos si Neos.

Piesele acestor colectii nu numai ca iti incanta privirea, dar  imbina perfect confortul cu functionalitatea, pornind de la nevoile de organizare a spatiilor locuintei, indiferent de dimensiunile acesteia. Toate piesele de mobilier ce poarta influenta vremurilor primordiale au in comun eleganta, rafinamentul, calitatea superioara si lucratura fina a detaliilor.

Pe langa adaptarea la nevoile si dorintele beneficiarului, acest mobilier pune accent si pe calitatea materialelor folosite, a finisajelor, precum si pe confortul oferit. Dar nici  versalitatea formelor nu este ignorata, pentru a va bucura pe deplin de spatiul propriei locuinte!

“Timpul este tema care a stat la baza crearii acestor colectii statement, care atesta faptul ca rafinamentul se va purta intotdeauna, indiferent de trend. Cele 4 colectii, Kronos, Eos, Oikos si Neos cuprind nenumarate elemente inspirate din natura cum ar fi pattern-uri cu frunze, flori sau inserturi de esente diverse de lemn cu forme din cele mai variate. Colectiile create de unii dintre cei mai renumiti designeri italieni ai momentului cuprind mobilier pentru living, dining si zona de noapte, iar modelele sunt diverse astfel incat sa fie atat pe placul celor care sunt mai conservatori, cat si pentru cei care isi doresc ambiente moderne, dar in acelasi timp nobile.” a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Designul este expresia sincera a individualitatii, iar acest mobilier este conceput pentru cei ce nu lasa nimic la voia intamplarii, avand un “soft”  bazat pe lucratura aleasa si pe formele sinuoase. Si fiindca modernul este atat de bine imbinat cu clasicul, acest lucru nu duce decat la aparitia unui mobilier unic, nonconformist si rafinat.

Elemente clasice reinterpretate in maniera moderna, perfect adaptate unui stil de viata contemporan, dar care pastreaza din farmecul deosebit al clasicului- astfel pot fi descrise colectiile Kronos, Eos, Oikos si Neos by Galeriile Noblesse. Concepute in frumoasa Italie, piesele acestor colectii au rolul sa confere valoare estetica oricarui interior.

Articol realizat cu sprijinul Galeriile Noblesse.

Articole similare

Domus – mai 2010 online numai pe www.casamea.ro

RL online

Ansamblu construit in proximitatea Ploiestiului

Costel Popa

Aranjamente deco pentru baie

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu