Image default
Amenajare camera copilului Practic

Pictura murala in camerele de copii

Apeland la pictura murala, ii vei integra in micul sau univers pe Alba ca Zapada, Tom si Jerry, Mickey Mouse si multi altii…

Copilul este o fiinta curioasa si energica, dar care se plictiseste repede. Acesta este motivul pentru care are nevoie de un ambient care sa il fascineze si sa il stimuleze mereu. In acest context, picturile murale sunt o alternativa excelenta de decorare si personalizare a camerei sale. Cu siguranta, se va bucura sa-si vada integrate in spatiul propriu nu doar eroii preferati din basme si desene animate, ci si jucariile si obiectele care il atrag.

Cum orice lucrare are nevoie de inspiratie, mai intai se face un studiu atent al spatiului destinat viitoarei picturi, al potentialului pe care il are, iar in procesul de conceptie ajuta si tehnica moderna de reprezentare 3D (programul in care se realizeaza proiectul).

Cromatica se realizeaza in armonie cu mobilierul camerei, tinand cont de lumina si destinatia locatiei respective. Pentru camerele de copii este indicata o combinatie de culori armonizate si in ton cu personalitatea si sexul copilului. Fetele prefera culorile calde, radiante, in timp ce baietii sunt adeptii culorilor mai sobre si mai reci. Se urmareste ca mobilierul, obiectele din camera si pictura insasi sa insufleteasca atmosfera (prin personajele preferate din film, basme sau din desene animate).

Articole similare

14 soluții deștepte pentru depozitare

Sânziana Iaru

Aranjamente rustice pentru masa de sarbatori

Catalina Coca

Buget minim pentru transformarea unei bucatarii

Elena Turcu

Lasă un comentariu