Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Piatra si lemn intr-o vila din Mallorca

Designul eclectic al vilei imbina cu succes elemente specifice stilurilor modern, clasic, rustic si industrial, pentru a obtine un decor rafinat.

Inspirati de peisajul mediteranean, arhitectii au ales lemnul si piatra pentru a pune in valoare frumusetea elementelor naturale. Intr-adevar, grinzile albe din lemn, peretii si pardoseala din piatra dau, impreuna, un farmec aparte vilei din Mallorca.

Legatura dintre interior si spatiul exterior este atat de puternica, incat iti este dificil sa-ti dai seama, din fotografii, ca ai parasit livingul si ai iesit pe terasa umbrita. La o privire mai atenta observam ca singurul element care delimiteaza interiorul de exterior este culoarea grinzilor.

Mobilierul este ales cu mare atentie si mult bun gust, pentru a completa decorul. Fiecare piesa pare sa aiba locul ei bine ales, de la fotoliile albastre la buturugile care le tin companie in living.

Remarcam imbinarea inspirata a stilurilor in fiecare incapere. In bucatarie, acest lucru se poate observa cel mai usor, prin cuptorul zidit in peretele de piatra.

In dormitor, pe de alta parte, ne atrag atentia obloanele vechi transformate in tablie de pat si baia prezenta in acelasi spatiu, delimitata mai mult sugestiv de peretele alb.

 

Articole similare

Black Friday la Delta Studio – reduceri de până la 90% la soluții pentru amenajări de interior inteligente

comunicat de presa

Despre alegerea unui router wireless care sa îți ofere acces la internet în întreaga casa

casamea.ro

Casa romaneasca, simpla si spectaculoasa in acelasi timp

Simona Popa

Lasă un comentariu