Image default
Calatorii LifeStyle

Phill – restaurantul gusturilor fine

Expresie a rafinamentului contemporan, inovatia este conceptul care vorbeste cel mai bine despre acest restaurant.

Surprinzator, colorat si savuros, asa este Phill.

Gustul este martorul unei selectii de preparate alese cu grija. Bogatia sa rezida in varietatea si prospetimea ingredientelor. Meniul este intr-o dinamica permanenta dictata de trecerea anotimpurilor.

Astfel, fiecare sezon iti dezvaluie noi placeri culinare. Meniul Phill este o calatorie prin lume, o experienta culinara exemplara ale carei coordonate sunt procedeele de preparare si ingredientele originale.

Rezultatul se traduce in mancaruri cu note unice: Sashimi new style – Black Angus beef, Miso Black Code, Tertar de Boeuf, Tournedos Rossini sau Linguine all’astice realizate de Prevenda Hristu, chef Phill.

Vizual te surprinde prin design-ul modern si original. Intreg decorul poarta semnatura autenticitatii. Conectivitatea este cuvantul ce defineste conceptul de design a lui Phill. La nivel functional, de geometrie dar si la nivel emotional.

Personajul central al amenajarii (elefantul Phill), paleta cromatica, asocierile de materiale au urmarit angajamentul afectiv al celor ce patrund in acest spatiu. Arhitectul Robert Marin, Nuca Studio, a fost cel care s-a ocupat de amenajarea acestui spatiu, folosind mijloace specifice unor subgenuri ale culturii pop cum ar fi manga sau vinyl toy.

Phill este un loc care te invita sa te bucuri in familie de tot ce e mai frumos. Cei mici au la dispozitie un loc de joaca care asteapta sa fie descoperit. Echipat in acord cu cele mai noi tendinte tehnologice se adreseaza copiilor de toate varstele.

Articole similare

5 plante care purifică aerul din locuință

Alina Boicu

Expozitie de pictura Bogdan Molea

comunicat de presa

Soluții pentru un lifestyle sănătos

casamea.ro

Lasă un comentariu