Image default
LifeStyle

Philips – playere audio video flash GoGear Ariaz

Primavara aceasta,  Philips lanseaza in Romania gama de audio video playere flash GoGear Ariaz.

Aceastea sunt dotate cu tehnologia FullSound, patentata Philips, si casti de inalta definitie, pentru a oferi o performanta audio exceptionala.
Philips GoGear Ariaz
permite descarcarea filmelor direct de pe internet. Sunt dotate cu tuner RDS FM prin care se pot memora pana la 20 de canale si au microfon incorporat pentru inregistrari radio si vocale direct in memoria interna. Prin GoGear Ariaz, Philips introduce tehnologii de varf la playerele din categoriile de mijloc.
Designul special al castilor asigura o potrivire perfecta si confort in miscare. Turbo Bass optimizeaza performanta basului care devine mai profund si mai puternic. Cele trei pernute siliconate pentru urechi, de dimensiuni diferite si interschimbabile, asigura atat un confort deosebit, cat si o izolare sonora exceptionala, pentru a garanta ascultarea melodiilor preferate fara interferentele zgomotului ambiental.
Ecranul reda toate informatiile aferente piesei ascultate in 6 randuri de text, completate de grafica albumului respectiv. Mai mult, dimensiunea ecranului este convenabila pentru vizionarea filmelor descarcate direct de pe internet, cu ajutorul softului furnizat.

Articole similare

Salata cu rosii, feta si pepene

Elena Virlan

Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie

Dani Belea

Reteta bucovineana: bors de sfecla rosie

RL online

Lasă un comentariu