Image default
Amenajari Exterioare

Petrece sarbatorile pe terasa sau in gradina!

Pregatirile de Paste ar trebui sa inceapa cu o curatenie exterioara. Prima impresie se formeaza inainte de a pasi in interiorul unei locuinte.

Daca timpul vostru este limitat, fiti eficienti si utilizati aparate performante, cu care sa curatati diverse tipuri de suprafete in timp scurt. De exemplu, o masina de curatat cu inalta presiune poate indeparta murdaria de pe suprafete ca: pardoseala terasei, vasele ornamentale pentru plante, dar si ferestrele sau scarile.

In ceea ce priveste interiorul locuintei, nu mai este atat de simplu intrucat trebuie sa tineti cont de tipul incaperii si al suprafetelor de curatat.

Dupa atatea luni in care reuniunile de familie au avut loc in casa, din cauza temperaturilor scazute, va surade ideea ca, de Paste, sa va bucurati alaturi de cei dragi pe terasa sau in gradina.

Prin urmare, aveti nevoie de mobilier, iar pentru a-l cumpara pe cel mai potrivit, ganditi-va la urmatoarele aspecte: care este numarul persoanelor prezente si unde il veti pastra pe parcursul anului (afara, ceea ce presupune un model rezistent la intemperii, sau in interior, ceea ce permite achizitionarea unui model mai fragil sau al unuia care se dezasambleaza). Odata cu acesta, puteti cumpara si cateva accesorii de gradina deoarece inveselesc decorul.

Articole similare

Gradinaritul in luna decembrie

RL online

10 lucrări specifice lunii octombrie în grădină

casamea.ro

Decor revigorant într-o baie modernă

Elena Virlan

Lasă un comentariu