Image default
LifeStyle Retete

Peste cu portocale

Ingrediente:

2 fileuri mari de somon

3 portocale

200 ml de suc de rosii

2 linguri ulei de masline

patrunjel

sare si piper

o lamaie pentru decor

Mod de preparare:

Se spala fileurile, se condimenteaza, se ung cu putin ulei de masline si se lasa 20 de min la cuptor sa se patrunda.

Portocalele se curata de coaja, se desfac in felii si se taie cubulete. Se amesteca cu sucul de rosii, putin piper si sare si o lingura de ulei de masline.

Intr-un vas termorezistent, punem amestecul de portocale cu sucul se rosii, iar deasupra asezam cele 2 fileuri. Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. Se serveste cu garnitura de orez simplu, cu bob lung, fiert si cu putina lamaie.

Articole similare

Festivalul National de Teatru si Film “Serban Ionescu” are loc la Sala Dalles între 21 şi 23 septembrie

comunicat de presa

Primul parc de distracții dedicat animalelor de companie se deschide la PetExpo 10

comunicat de presa

Knauf Insulation introduce tehnologia inovatoare ECOSE® in vata minerala bazaltica

casamea.ro

Lasă un comentariu