Image default
LifeStyle Retete

Peste cu legume

Mod de preparare:

Se curata pestele bine, se spala, se presara cu sare si cimbru. Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei. Cand s-a aurit, se scoate si in aceeasi tigaie se calesc morcovii, dovleceii si vinetele taiate rondele. Se adauga fasolea curatata de capete si rupta bucati mici, ardeii taiati betigase si se lasa pe foc 20 minute.

Intr-un vas uns cu ulei puneti un pat de legume, apoi pestele, care se acopera cu restul de legume. Se pun rosiile taiate rondele, vinul si se da la cuptor pentru 20 minute.

Se serveste presarat cu patrunjel taiat fin.

Reteta propusa de Georgeta C.

Articole similare

Modalitati de intretinere a inoxului

Elena Virlan

Atlas Copco isi certifica toate tehnologiile sale oil-free

revista de Unelte si Echipamente

“Aranjam casa” cu parchet prelucrat cu vopsele pe baza de apa ale grupului ICA

comunicat de presa

Lasă un comentariu