Image default
Home

Pernele, cele mai bune prietene ale canapelei

In functie de stilul abordat intr-o incapere, de forma si materialul din care este realizata canapeaua, alegerea pernelor potrivite poate reprezenta o adevarata provocare, dar cu rezultate deosebite.

Fie ca avem de-a face cu un spatiu eclectic, in care mai mule stiluri se impletesc, pernele tale vor avea si ele aportul lor, vor contribui la instalarea armoniei.

Astfel, opteaza pentru pernute in ton cu perdelele si draperiile sau asorteaza-le covorului. Poti alege materialul cu cel mai mare impact si acesta, sau doar o culoare din el, ar trebui sa imbrace si pernele decorative.

Daca facem referire la un stil mai pretentios, atunci foloseste forme discrete, invesmantate in materiale la fel de pretioase ca si restul ambientului.

Pentru incaperile in care predominante sunt tonurile reci si inchise, insereaza perne decorative in culori vii, acestea vor da viata spatiului, creand un echilibru prefect.

Imaginatia ta poate participa fara piedici! Poti realiza pernute spectaculoase din materiale diferite, in forme diferite astfel incat acestea sa se incadreze perfect pe canapeaua din living.

Profita de fiecare ocazie: sarbatori, aniversari, trecerea intr-un nou anotimp, prin inlocuirea husei cu una nou, proaspat conceputa.

Pernele decorative devin astfel cele mai bune prietene ale canapelei si ale decorului in care sunt surprinse.

Sursa foto: freshome.com

Articole similare

Harti in decor

Elena Virlan

Cum sa mentii in forma tamplaria originala

Constantin Stefan

10 idei de decor – vazele de podea, un accesoriu elegant

Olivia Vereha

Lasă un comentariu