Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Performanta ridicata chiar si in spatii inguste

Miniexcavatoarele Hitachi sunt productive si versatile, fiind construite pentru a face fata celor mai dificile conditii de munca. Ideale pentru munca in spatii inchise si adecvate pentru o mare varietate de aplicatii (lucrari de utilitati, gradinarit, peisagistica, dar si lucrari generale de teren), ofera performante ridicate, un confort sporit al operatorului si costuri reduse de operare, nivelul lor de calitate fiind inegalabil.  

Seria Zaxis-3, versiunea cu consola spate scurta

Performanta acestor modele este sporita de sistemele hidraulice inovatoare, similare celor gasite la excavatoarele Hitachi Zaxis de capacitate medie. Astfel se obtine un nivel mai mare de productivitate cu un consum de carburant mai mic; gratie noii specificatii tehnice Eco Zone, consumul de combustibil este eficientizat. Sistemul hidraulic cu trei pompe eficientizeaza operatiunile combinate pentru rezultate mult mai bune. Manetele si mânerele permit o operare continua, lina si precisa. Toate comenzile si butoanele sunt ergonomice si usor accesibile, asigurând un nivel scazut de oboseala.

Aparatoare de protectie rezistenta

Asigura cilindrului bratului o mare rezistenta la impact. In timpul deplasarii, viteza motorului este redusa automat atunci când este supusa unor sarcini mari, ca de exemplu in comanda directiei, apoi se reia când sarcina este redusa. Trecerea dintr-o treapta de viteza superioara intr-una inferioara se realizeaza usor, iar contragreutatea care vine in dotarea standard permite o mai buna stabilitate a echipamentului in cazul utilizarii unui atasament mai lung sau special.

Constructie robusta pentru operatiuni dificile

Accesoriile atasate in partea frontala si lama sunt intarite pentru o mai mare productivitate si durabilitate in aplicatiile dificile.

Confortul operatorului este imbunatatit cu ajutorul noului design sofisticat: o paleta de culori luminoase ce se regaseste in cabina, manete de tip cursa scurta, cotiera si tetiera, sistem de aer conditionat, centura de siguranta expandabila, radio AM/FM, acoperis cu protectie.  

Elemente de siguranta 

Atunci când dispozitivul de inchidere a pilotului automat este ridicat, actiunea lamei, deplasarea si balansul sunt oprite pentru a evita manevrele gresite datorate manipularii accidentale a dispozitivului. Sistemul de start netru al motorului permite pornirea motorului doar atunci când levierul de inchidere a pilotului automat se afla in pozitia inchis. In plus, balansul si frânele fac parte din dotarea standard pentru operatiuni usoare in pante. 

Protectie antifurt sporita 

Pentru o mai mare siguranta, este disponibil un sistem de blocare cu cod numeric (optional). Acoperisul de protectie cu 3 stâlpi si cabina cu aparatoare superioara sunt proiectate astfel incât sa corespunda standardelor mondiale in materie de siguranta. Acestea sunt conforme cu specificatiile referitoare la OPG si ROPS. De asemenea, optional este disponibil un acoperis de protectie cu 2 stâlpi TOPS. 

Intretinere simpla ce contribuie la economia de timp 

De exemplu, accesul direct la radiator si racitorul de ulei, montat in paralel, faciliteaza indepartarea murdariei si a resturilor ramase.

Caracteristici:

2 versiuni disponibile (cabina si acoperis cu protectie);
Sistem hidraulic avansat & motor puternic;
Contragreutate de echilibrare ca parte din dotarea standard;
Raza redusa de intoarcere;
Robustete & productivitate sporita;
Costuri reduse de operare & transport facil;
Functionare silentioasa;
Confort sporit al operatorului.

Specificatii tehnice:

Model

Putere motor CP (kW)

Greutate operationala (kg)

Capacitate cupa (m3)

Adancime de sapare (mm)

ZX38U-3

28.5 (21,3)

3790-3960

0,11

3050-3450

ZX48U-3

38,1 (28,4)

4850-5010

0,14

3 340-3 650

ZX60USB-3

54,3 (40,5)

5990-6120

0,22-0,24

3770-4120

 

Powertek Company

www.powertek-company.ro

Articole similare

Cum sa te bucuri la maxim de pe urma mansardei casei tale

casamea.ro

Piatra naturala, perfecta pentu pavarea curtii

Anca Ghiorghiu

Proiect de vanzare – Inka

RL online

Lasă un comentariu