Image default
Home

Peretii din caramida, mereu la moda

Noi suntem recunoscatori acestei situatii, pentru ca avem un precendent in designul interior la care putem reveni oricand, adoptand moda peretilor din caramida acolo unde ne permite constructia locuintelor.

Nimeni nu poate contesta farmecul pe care il au inceperile in care exista cel putin un perete din caramida lasat la vedere, cu atat mai mult cu cat cladirile din caramida nu sunt intalnite foarte des. In astfel de cazuri, un perete expus va da mai multa valoare unei locuinte.

Daca iti place foarte mult ideea de a avea un perete din caramida, dar locuiesti intr-o cladire construita din alte materiale, iti poti realiza propriul model din caramizi sau chiar din tapet.

In privinta stilului de design, un perete din caramida poate da fie un aer industrial, fie un aer rustic, in functie si de celelalte elemente de decor.

De asemenea, peretii din caramida se potrivesc intr-o multime de incaperi, de la dormitoare, holuri si livinguri la bai si bucatarii. Te poti convinge de acest lucru admirand fotografiile din galeria de mai sus.

Articole similare

British Mum Launches Innovative Bean Bag for Newborns

casamea.ro

Tapetul – intrebuintari alternative

Georgiana Sfarlea

Fii creativ: ce poți face din paleții reciclați

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu