Image default
Amenajare dormitor Practic

Pentru curiosi: dormitorul celor bogati

Atat de multi incat n-ati avea un buget precis, clar. Limitele voastre sa fie date doar de logistica, imaginatie si pricepere.

Sunt lucruri pe care ti le permiti numai de la un nivel financiar in sus. De exemplu parchet de piele stantata cu pattern crocodil; pereti imbracati in catifea de matase; mobila comandata la IPE Cavalli.

Da, exact – aceata casa am vazut-o chiar eu; si pot sa va confirm, IPE Cavalli au comenzi din Romania. Si inca unele destul de mari. In rest, ce v-ati mai dori daca ati avea un buget nelimitat? Perdele scumpe, corpuri de iluminat din care sa ‚curga’ lacrimi nesfarsite marca Swarovski?

Mie mi-a placut foarte mult, ursul mare si nergu, tot marca Cavalli, lenes si prietenos. Va mai lipsesc jaluzele cu telecomanda; un imens dressing ascuns in spatele patului; cel mai mare ecran HD; sonorizare executata special pentru acea incapere si …. bineinteles o baie pe masura.

O cada cu hidromasaj ingropata in mozaic; oglinzi cu rame aurii imense; lavoare aurite; marmura pe jos … mobila de sticla neagra facuta special la comanda ….

Eh, asta a fost optiunea lor … voi ce v-ati alege?

 

Articole similare

Renovarea unei locuinte interbelice

Constantin Stefan

Simplitate si eleganta intr-un dormitor minimalist

Elena Virlan

10 bai adorabile in stil vintage

Elena Virlan

Lasă un comentariu