Image default
Calatorii LifeStyle

Pensiunea Sarmizegetusa, la un pas de obiectivele turistice din Hunedoara

Daca doriti sa va oferiti o vacanta de relaxare, intr-o zona montana in care frumusetea naturii si istoria se impletesc cu maiestrie, alegeti Pensiunea Sarmizegetusa din Gradistea de Munte.

Asezata la poalele muntilor care adapostesc vechea capitala a regatului dac, pensiunea Sarmizegetusa din Gradistea Muncelului, judetul Hunedoara, este unitatea de cazare cea mai apropiata de acest loc istoric.

Pensiunea Sarmizegetusa pune la dispozitie 9 camere, respectiv 30 de locuri. Camerele sunt: 1 cu 6 locuri, 2 cu 4 locuri, 4 cu 3 locuri, 2 cu 2 locuri. Camerele au bai proprii.

Pensiunea ofera o serie de facilitati, cum ar fi: bucatarie completa (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, fripteuza, filtru cafea, prajitor paine, vesela), barbeque – terasa, televizor, telefon, salon de masa – 32 persoane, parcare proprie!

Atractii turistice

Cetatile dacice din Muntii Orastiei

Sarmizegetusa Regia – capitala regatului dac

Cetatea dacica de la Costesti – Cetatuie

Cetatea dacica de la Costesti – Blidaru

Cetatea dacica de la Luncani – Piatra Rosie

Cetatea dacica de la Banita

Cetatea dacica de la Capalna

Alte obiective turistice in zona: Muzeul Etnografic din Orastie; Parcul National Retezat; Ulpia Traiana Sarmizegetusa; Cetatea medievala si Manastirea Colt, Suseni – Rau de Mori; Geoparcul Dinozaurilor – Tara Hategului; Castelul Santamaria Orlea, sec. al XIII-lea, amenajat ca hotel; Manastirea Prislop; Casa memoriala Aurel Vlaicu;  Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane – Deva; Muzeul Mineritului din Petrosani; Parcul Dendrologic Simeria; Cetatea Deva; Castelul Huniazilor de la Hunedoara; Statiunea Geoagiu-Bai cu termele romane; Castrul Roman de la Cigmau; Biserica Densus; Biserica Strei; Pestera Cioclovina; Gorunul lui Horea de la Tebea.

Informatii despre preturi si pachete promotionale gasiti pe http://www.cautpensiuni.ro

Articole similare

Beko LCD – Eleganta pianului negru

comunicat de presa

Poveste de Craciun

Laura Ilica

Desert cu gust de toamna: Tarta de pere cu migdale

casamea.ro

Lasă un comentariu