Image default
Calatorii LifeStyle

Pensiunea Alina, o destinatie pitoreasca pentru sarbatorile pascale

Daca va doriti sa petreceti sarbatorilor pascale in spatiul autohton, dar departe de zgomotul si agitatia marilor orase, va propunem Pensiunea Alina din Campulung Muscel.

Situata intr-o zona linistita si incantatoare, Pensiunea Alina poate fi destinatia perfecta pentru Pastele din acest an. Aici puteti petrece un sejur recofortant, in care sa beneficiati de cele mai bune servicii de cazare.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 10 locuri, in 4 camere moderne si confortabile, fiecare dintre ele dotate cu 2 paturi. Pentru familii este pus la dispozitie si un apartament, care are in plus un pat matrimonial, o canapea, fotolii si o masuta. Fiecare spatiu de cazare dispune de baie proprie, balcon, televizor/cablu, uscator de par si acces la Internet.

Sala de mese, cu o capacitate de 16-20 de locuri este locul perfect pentru petrecerea timpului alaturi de cei dragi, precum si pentru organizarea de evenimente speciale, cum ar fi masa festiva de Paste.

Oaspetii au la dispozitie si o bucatarie complet utilata, parcare proprie, foisor, gratar, livada cu pomi fructiferi, situata chiar pe malul unui rau.

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.cautpensiuni.ro

Articole similare

Inveseleste camera copilului cu scaune haioase!

Elena Virlan

Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out. Artistul anunță data celui de-al doilea concert ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

comunicat de presa

Cadouri de primavara in Vitrina de design

casamea.ro

Lasă un comentariu