Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Pavilioanele, un accesoriu chic pentru gradina

O solutie o constituie umbrarele, in special pavilioanele. Acestea au un mare avantaj fata de foisoare, anume acela ca sa monteaza mult mai usor si la finalul verii pot fi demontate si depozitate. Pavilioanele pot avea diferite forme si permit sa va lasati libera imaginatia, deoarece puteti sa le decorati chiar dumneavoastra.

Materialul din care sunt facute pavilioanele este extrem de important deoarece trebuie sa faca fata intemperiilor. De cele mai multe ori, pavilioanele sunt fabricate din acril tratat cu teflon sau dintr-un amestec din PVC si poliester. Important este ca materialul sa fie rezistent si la actiunea razelor ultraviolete.

Pavilioanele se pot transforma in adevarate living-uri de exterior cu ajutorul unui mobilier pe masura: se poate opta pentru ratan, bambus sau chiar si plastic. Cei care adora stilul oriental, pot sa decoreze pavilonul cu diferite canapele cu picioare scurte, perne cu broderii si pouf-uri. Se dovedesc un excelent loc pentru servitul cafelei si chiar si a cinei.

Pavilioanele nu necesita o ingrijire deosebita, insa este indicat sa fie solicitate instructiunile de montare si de intretinere.

 

Articole similare

Panourile solare

Dan Mazilu

Joc de culori pale

Daniela Stefan

ThermoPro Plus, noua gama de usi de intrare cu protectie de la Hörmann

RL online

Lasă un comentariu