Image default
Amenajari Interioare

Paturile rabatabile: o alternativa pentru dormitoarele mici

Paturile rabatabile sunt o alternativa sigura la paturile clasice. Moderne, la fel de confortabile si „invizibile”, paturile rabatabile pot fi instalate atat in cadrul unui mobilier, cum ar fi o biblioteca sau un dressing, cat si in nisa unui perete.

Primul beneficiu pe care il vei simti de indata este bucuria unui spatiu mai mare pe care il poti dedica diverselor activitati. In plus, patul este usor de „facut”, fie cand il strangi dimineata, fie cand il deschizi seara, la culcare.

Mai mult, gratie avantajului sau, acest tip de pat poate fi folosit si in cazul familiilor cu mai multi copii, dar cu o singura camera pentru ei. Micutii vor fi incantati de aceasta „ingeniozitate”.

Astfel de paturi pot fi montate si in camere unde, in mod normal, un pat nu are ce cauta, cum ar fi living-ul. Prin urmare, living-ul devine multifunctional, dar neaglomerat, tinand cont ca mai exista si o sofa in decor.

Acest tip de mobilier este realizat la comanda pentru a se potrivi cu celelalte coordonate ale locuintei. Nu afecteaza in niciun fel stilul de amenajare, desi amenajarile moderne sunt cele recomandate in cazul acesta.

Articole similare

Apartament superb în Paris, cu vedere spre Turnul Eiffel

casamea.ro

Un interior luminos intr-un oras intunecat

casamea.ro

Ilumineaza corect fiecare spatiu de acasa!

Elena Virlan

Lasă un comentariu