Image default
Amenajari Interioare

10 paturi rabatabile pentru dormitoare mici

Vesnica provocare in amenajarea spatiilor mici este aceea de a gasi modalitati inteligente de utilare, care sa asigure confortul necesar utilizatorilor.

Designerii se intrec in a oferi solutii practice si interesante de mobilare a spatiilor mici. De exemplu, paturile rabatabile reprezinta una dintre cele ingenioase modalitati de a asigura functionalitate intr-un spatiu restrans.

Citeste si: 10 sugestii pentru dormitoare mici

Versatile si compacte, paturile rabatabile si/sau pe roti asigura un plus de confort intr-un dormitor care nu permite amplasarea a doua paturi separate. Concret, un astfel de pat contine doua saltele (doua locuri de dormit), una asezata deasupra celeilalte. De regula, una dintre saltele (paturi) este mobila, putand fi accesata cu ajutorul unor roti.

Citeste si: 10 modele de pat pentru dormitoare reusite

Paturile rabatabile nu sunt o noutate, insa modelele de ultima ora intampina utilizatorii cu un design revolutionar, ce le fac integrabile si adaptabile si in cele mai dificile spatii.

Fie aveti nevoie de un pat dublu pentru camera copiilor, fie va este necesar un pat suplimentar pentru oaspeti, paturile rabatabile reprezinta o solutie flexibila, prin care puteti sa valorificati mai bine spatiul de care dispuneti, fara a afecta estetica incaperii.

Articole similare

Iluminatul incaperilor

RL online

Amenajarea baii de serviciu

Ana-Maria Oancea

Amenajare sofisticată a unei case de familie

casamea.ro

Lasă un comentariu