Image default
Amenajari Interioare

Paturi cu spatii de depozitare incluse

Intr-un dormitor vor exista intotdeauna multe accesorii vestimentare si maruntisuri care nu vor mai avea loc in dulapuri. Solutia poate veni chiar de la o piesa de mobilier al carei potential de depozitare este ignorat constant: patul.

In magazinele de mobilier sunt prezente destul de putine paturi dotate cu spatii de depozitare. In cel mai fericit caz, acestea includ unul sau doua sertare pentru depozitarea asternuturilor. Te-ai gandit ca banalul pat poate stoca nenumarate lucruri, de la valize si pana la carti sau articole de imbracaminte?

Citeste si: Cum alegi patul potrivit

De exemplu, cadrul patului poate fi realizat in asa fel incat sa ofere sub saltea un spatiu de depozitare generos, in care sa fie stocate obiecte voluminoase, cum ar fi gentile de voyage sau accesoriile din textile.

Citeste si: Cum creezi spatii de depozitare intr-un dormitor mic

Alte spatii de depozitare se pot obtine prin includerea unor sertare de jur imprejurul patului. Daca vrei ca lucrurile sa fie la vedere sau mai usor de accesat, aceste spatii pot fi create ca niste rafturi deschise, pe care sa fie expuse carti sau cosulete cu diverse obiecte (vezi galeria foto).

Citeste si: Invata sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni

Un spatiu de depozitare ingenios poate fi creat si in tetiera patului. In locul unui model clasic, se poate opta pentru unul cu spatii de depozitare incluse (pentru CD-uri, carti, bijuterii si multe alte obiecte personale).

Citeste si: Cum alegi patul potrivit pentru doua persoane

Articole similare

Locuinta completa la mansarda

VELUX

Apartament chic si confortabil

Ana-Maria Oancea

Lemnul, materialul care innobileaza decorul

Elena Virlan

Lasă un comentariu