Image default
Calatorii LifeStyle

Pat Lounge

Odata cu aparitia clubului Pat Lounge in peisajul bucurestean, viata a devenit mai animata, precum in prezenta unei dive spectaculoase si intrigante. Creatorul acestui concept, arhitectul Adrian Cancer, si-a pus amprenta inconfundabila asupra designului, liniilor si esteticii spatiilor. Iar ambitia sa de a-i darui unei cladiri elegante de la 1900 fascinatia si stralucirea modernitatii i-a fost rasplatita pe deplin.
Pentru a insuma atractia pentru functionalitate si tentatia fanteziei, arhitectul Adrian Cancer cultiva motivul floral, generand un flux de energie si culoare.
Interiorul are aproximativ 600 mp si este impartit in 5 incaperi principale, iar accesul se poate face in serie, dintr-o sala intr-alta, dar si din receptie, printr-un coridor mic, direct in camera DJ-ului.
Casa are o varsta considerabila, iar structura sa contine atat pereti portanti din caramida, beton si grinzi metalice, cat si structura din metal decorata cu elemente din lemn sau marmura. Elementele structurale fiind eclectice – coloane decorative orientale cu capiteluri, tavane rotunjite, bolte -, schimbarile radicale au fost in afara oricarei discutii.
Ideea zonei de trecere in care se afla peretele de sticla, ce ofera privelistea gradinii, si lactobarul, in care, de fapt, clientii nu se bucura de o asemenea bautura, ci de intentia din spatele amenajarii, a fost una in care sticlele practic plutesc pe o suprafata alba si totul se muta in plan vertical. Aici se afla barul de mari dimensiuni din incinta ce deserveste doua camere, atat pe cea de trecere, cu mese inalte, cat si pe cea cu pianul, Camera albastra.

Articole similare

Expozitie de arta textila

comunicat de presa

Desertul zilelor toride

Elena Virlan

Lamaia– intrebuintari casnice

Catalina Coca

Lasă un comentariu