Image default
LifeStyle Retete

Pastrav cu smantana

Ingrediente:

Pastrav: 2 buc (300 g)

Smantana: 350 g

Marar

Tarhon

Sare

Piper

Se sterge bine pastravul cu un servet.

Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe în jur de 10 minute.

Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper. Se da un clocot .

Se serveste cu mamaliguta.

Despre pensiune

Pensiunea LILIANA (proprietar LILIANA TURCEA) este situata la o distanta de circa 15 km de Suceava, pe traseul DN 17, Suceava – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc.

Pensiunea ofera turistilor cazare în 11 camere duble si 3 foisoare cu gratar si protap.

Pensiunea Liliana dispune de 2 livinguri si de o sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria ofera preparate traditionale bucovinene si pastravi din pastravaria proprie.

Fiind o zona cu o puternica incarcatura culturala, oamenii locului au pastrat portul si traditiile, unul dintre cele mai renumite in zona fiind încondeierea oualor de Paste.

Detalii si contact aici.

 

Articole similare

O altfel de tochitura moldoveneasca

Simona Popa

Liebherr a lansat incarcatorul electric ER 934 C

revista de Unelte si Echipamente

TERRA ROMANIA – primavara a venit cu noutati si cu promotii excelente

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu