Image default
Home

Pardoseli din lemn de esenta tare reciclat

Pardoselile din lemn de esenta tare sunt avantajoase mai ales datorita usurintei cu care pot fi intretinute, lemnul natural retinand mai putin praf si murdarie decat alte materiale.

Sunt recomandate persoanelor care sunt atrase de natura, care isi doresc ambiente calde, precum si celor care sufera de alergii. O podea din parchet natural ecologic se numara printre cele mai frumoase, durabile si recomandate tipuri de pardoseli.

Exista doua tipuri de lemn de esenta tare care pot fi luate in considerare. Lemnul de stejar vechi este ideal, deoarece refoloseste lemn existent, de la arbori care au fost taiati cu mult timp in urma. Pardoselile din lemn reciclat pot arata foarte frumos in casele mai vechi sau intr-o cabana.

Cealalta optiune este de a cumpara lemn de esenta tare etichetat si certificat FSC. Aceasta este denumirea data de Forest Stewardship Council (Consiliul Membrilor Silvicultori), care promoveaza gestionarea responsabila a padurilor din intreaga lume, cu un accent pe aderarea la standarde inalte de mediu, dar si sociale.

Articole similare

Cum alegem patul potrivit pentru doua persoane

Catalina Coca

The flexible lighting collection

Sânziana Iaru

Perete despartitor din lazi de plastic

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu