Image default
Home

Panasonic atacă segmentul IMM-urilor cu noile sale echipamente de telefonie

Osaka, Japonia (17 decembrie 2009) – Panasonic lanseaza seria de echipamente de telefonie NCP500 New Business Editions, dedicata in exclusivitate companiilor mici si mijlocii din intreaga lume.

Noile platforme sunt echipate cu interfetele cele mai solicitate de catre clientii din mediul de business, lasand utilizatorului posibilitatea de a-si alege tipurile de telefoane care se potrivesc cel mai bine sistemului de telefonie ales, dar si de a extinde reteaua prin activarea cheilor pentru noi extensii si trunchiuri, pe masura cresterii organizatiei. 

NCP500X si NCP500V sunt solutii de comunicatii de voce foarte eficiente atat din perspectiva costurilor, cat si a functionalitatilor oferite. Ambele echipamente includ multe dintre functiile avansate proprii pana acum solutiilor mai complexe Panasonic PBX. Clientii pot alege variantele de produse cu trunchiuri si extensii fie pe baza de IP, fie digitale, in functie de nevoile lor de business. 

Produsele din noua gama NCP500 au incluse functionalitati precum modul de asteptare automat si voicemail, iar pentru utilizatorii mai noi ai telefoanelor Panasonic, aplicatia pentru PC „Communications Assistant Basic Express”. 

Ca si alte platforme Panasonic, noile solutii sunt usor de instalat si de intretinut de catre personal specializat. 

Noile platforme sunt compatibile cu seria de telefoane IP KX-NT300 si cu seria de telefoane digitale KX-DT300, unele dintre cele mai stilate, intuitive si usor de utilizat echipamente de telefonie de pe piata. Ambele game de telefoane redau vocea cu o buna claritate, au ecrane cu caractere foarte lizibile si chei pentru auto-etichetarea telefonului. Un modul Bluetooth este, de asemenea, disponibil, oferind astfel posibilitatea conectarii unei casti wireless. 

Functia Wireless Mobility este disponibila si in cazul noilor sisteme de telefonie prin intermediul solutiei integrate Multi-Cell DECT. Aceasta transfera automat apelul intre celulele wireless instalate, imbunatatind gradul de acoperire si conferind mobilitate chiar si in cadrul unui mediu de lucru de dimensiuni mari, cum ar fi o hala dintr-o uzina sau un depozit. 

Noile echipamente NCP500X si NCP500V de la Panasonic constituie platforma ideala pentru companiile mici si mijlocii pentru solutionarea nevoilor de comunicare de business pe care acestea le au, sprijinindu-le in propulsarea afacerii lor la  un nivel avansat, atat in ce priveste multumirea clientilor dar si optimizarea costurilor utilizand ultimele tehnologii disponibile. 

Despre Panasonic 

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale. Compania ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piata locala este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA. 

Mai multe informatii despre Panasonic puteti gasi la: 

www.panasonic.net  si    www.panasonic.ro

 

Articole similare

10 sfaturi pentru economisirea apei

Elena Virlan

Culoarea personalitatii tale – GALBEN

RL online

Country-chic wedding house

casamea.ro

Lasă un comentariu