Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Palfinger, la INTERMAT 2012

Clientii beneficiaza de o gama completa de produse cu o inaltime de lucru cuprinsa intre 11 si 103 m. Platformele de acces Palfinger impresioneaza prin valoarea lor superioara de piata si printr-o retea globala de vanzari si service.  

 

Cu ocazia expozitiei de la Paris din aceasta primavara – INTERMAT 2012 –, Palfinger isi va demonstra inca o data pozitia de pionier pe piata de profil, unde va expune ultimele noutati in domeniul platformelor de acces, la standul nr. E5 B007.

Lider in clasa de 3,5 tone. Platformele Palfinger intrunesc cele mai inalte standarde de siguranta in operare si de profitabilitate necesare in segmentul ”pick up & go”. In afara de inaltimea sa de lucru de 25,8 m, modelul P 260 B – care este cea mai inalta platforma de acces din clasa sa – mai impresioneaza si datorita facilitatii de operare si constructiei robuste, dar totodata usoare din aluminiu.

O gura de aer proaspat in segmentul de 3,5 t. Noul P 210 BK este mai flexibil si are o raza de aplicatii mai mare decat orice alt model. Sistemul sau mobil activeaza un mod special al platformei in timp ce bratul se poate misca fara a necesita stabilizatori; astfel permite lucrul sub nivelul solului sau deasupra, sub sau printre diferite obstacole. Performantele sale ii impresioneaza chiar si pe experti.

Liga puternica de 7,5 t. Palfinger redefineste standardele in ce priveste caracterul compact, raza de lucru si operabilitatea in clasa de 7,5 t, prin noul model de platforme top-class P 300 KS. Noul P 300 KS este in elementul sau acolo unde conditiile de lucru sunt prea stramte pentru alte platforme. Ofera maximum de manevrabilitate si confort clasei de 7,5 t, gratie sistemului anti-rotire.

Trend-setter in liga Jumbo. Performantele modelului WT 700 care poate lucra la o inaltime de 70 de metri, avand o nacela ce suporta o greutate maxima de 700 kg, sunt mai mult decat impresionante. Sistemul Powerlift este comod si economiseste timp in transportul incarcaturilor grele.

Pentru multi ani, Palfinger a fost unul dintre liderii mondiali in domeniul producerii de sisteme inovative de ridicare, incarcare si manipulare. Cu sediul central in Salzburg, compania – cu 5.600 de angajati – a inregistrat in 2011 vanzari totale ce insumeaza 850 de mil. euro. Grupul dispune de unitati de productie in Europa, America de Nord si de Sud, dar si in Asia. Pilonii strategiei corporative cuprind inovarea, dar si internationalizarea si diversificarea produselor si serviciilor oferite. Palfinger este considerata nu doar lider de piata in domeniu, dar si lider in tehnologia macaralelor hihraulice cu brat articulat montate pe autosasiu.

Articole similare

Proiect de casa

RL online

Hidroizolarea corecta, esentiala pentru un confort pe termen lung

casamea.ro

x

RL online

Lasă un comentariu