Image default
Home

Paletul – inspiratie D.I.Y.

Pentru ca in ultima saptamana am avut treaba cu materiale de constructie, acest articol isi urmeaza calea firesc din tastatura laptopului meu. Tema de azi ar fi reutilizarea paletilor de marfa sau cum sa transformam acesti banali paleti in ceva frumos si folositor dupa ce functia lor primara a fost indeplinita. Un articol D.I.Y. (Do It Yourself).

Cu ceva unelte si doua maini normale ( sa nu fie amandoua pe stanga ) acesti paleti pot fi transformati in functie de nevoile fiecaruia. Mai ales daca nu esti adeptul mobilierului superfinisat, acesti paleti se potrivesc ca manusa.

O masuta rustica de cafea, un loc pentru animalul de acasa ( nu sariti doamnelor, ma refer strict la caine, pisica s.a.m.d ), tablia de la capul patului, canapea si altele, iata noile functii pe care le puteti da acestor paleti cu o mai mica sau mai mare transformare. Un mic fierastrau, o surubelnita electrica (pentru comoditate), o masina de gaurit, glaspapier si lac sau vopsea, acestea sunt cele trebuincioase pentru a ne apuca de treaba.

Ideile sunt aici dar sunt sigur ca imaginatia fiecaruia dintre voi poate da nastere unor noi obiecte, poate numai bune de pus pe blog. Asa ca fotografiile cu noile obiecte concepute si realizate de voi din paleti sunt asteptate de mine cu mult interes si va vor lauda munca si inspiratia pe ,,Un Blog de-a Frumosul,, sau ,,casamea,, . Asadar, spor la treaba si nu uita, totul tine de tine.(imagini preluate sortrature)

Un articol preluat de pe Un Blog de-a Frumosul

Articole similare

WORKSHOP AT THE DANUBE IV

RL online

Din elemente vechi şi noi se poate obţine o măsuţă delicată

RL online

Cand este necesara reconditionarea cazii de baie

Elena Virlan

Lasă un comentariu