Image default
LifeStyle

Oricine se poate bucura de OLFACTOTERAPIA prin parfumuri BIO

De 7 ani, Life Care este Compania nr. 1 din Romania ce activeaza in industria de vanzari directe orientata pe produse BIO, promovand intens un stil de viata activ, sanatos si prosper.

Life Care ofera alternativa BIO solutiilor cotidiene de ingrijire pentru intreaga familie si a revenit acum in atentia consumatorilor cu un concept inovator: olfactoterapia prin parfumuri BIO Acorelle.

Mai mult, olfactoterapia este o terapie non-invaziva, chiar placuta. Se bazeaza pe simtul mirosului, conectat la starile emotionale prin care trecem. Mirosul este direct legat de oricare dintre noi cu diverse amintiri sau stari prin care am trecut. Prin actiunea directa la nivelul creierului, olfactoterapia este menita sa echilibreze progresiv tulburarile emotionale.

De asemenea, nu exista limitari sau contraindicatii in cazul parfumurilor Acorelle, acestea fiind si certificate ca parfumuri BIO de catre Ecocert. Trebuie doar ca fiecare sa-si identifice aroma potrivita nevoii lui, in functie de starile emotionale prin care trece, iar acest lucru se poate face foarte usor cu “Roata emotiilor”.

„Un exemplu concret ar fi ceva de genul: o persoana agitata, care se resimte dupa o perioada stresanta, va fi “categorisita” in zona nevoii de Echilibru, la sectiunea “Diminuarea stresului”, iar parfumul recomandat este Orchidee Blanche. Este un parfum ce are la baza o selectie de uleiuri esentiale (citrice, patchouli) ce linisteste, calmeaza, relaxeaza somnul!” afirma CEO Life Care, Romulus Sirbu.

Apele de parfum BIO Acorelle adreseaza trei mari zone: LINISTE, ECHILIBRU si ENERGIE. In cadrul fiecareia dintre cele trei zone mari, exista cate 3 nevoi specifice adresate de cate un parfum. Astfel, spre exemplu, in cadrul zonei de ECHILIBRU, apar evidentiate nevoile de Armonie (parfumul BIO R de Rose), Echilibrare(parfumul BIO Absolu Tiare) si Afectiune (parfumul BIO Vanille Ambree).

In concluzie, aromele ce trebuie folosite sunt cele corespunzatoare unei anumite stari si trebuie alese dintre cele disponibile in paleta respectiva.

„In olfactoterapie, e foarte important sa inhalezi arome “sanatoase”, altfel iti poti face mai mult rau decat bine, iar din acest punct de vedere faptul ca parfumurile Acorelle sunt BIO este esential” ne explica CEO Life Care, Romulus Sirbu.

 Conferinta de presa Life Care a fost sustinuta de:

 • Romulus Sirbu, CEO Life Care, care a vorbit despre companie si despre beneficiile OLFACTOTERAPIEI asupra organismului;

• Ioana Blid, National Business Development Manager, a vorbit despre diferentele dintre parfumurile BIO Acorelle si cele conventionale;

• Florentina Opris, Ambasador BIO Life Care, vedeta Prima TV, le-a vorbit participantilor despre cat de importanta este sanatatea pentru ea si care sunt parfumurile ei preferate din gama BIO Acorelle.

 

 

 

Articole similare

Somon in crusta de migdale cu spaghete de legume

revista Caminul

IKEA și IKEA Foundation invită lumea întreagă să se joace mai mult pentru o viață de zi cu zi mai bună

comunicat de presa

Noul catalog IKEA disponibil si in Romania

comunicat de presa

Lasă un comentariu