Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Organizeaza garajul fara a renunta la stil

Chiar daca pentru multi dintre noi garajul nu este foarte important si nu i se acorda multa atentie in ceea ce priveste amenajarea acestuia, fiind considerat doar spatiu de „depozitat” masina, el poate deveni unul din locurile favorite din casa daca este organizat cum trebuie.

Astfel este bine sa incepeti amenajarea garajului, impartind camera in mai multe zone de activitate: gradinarit, mesterit, spatii de stocare etc.

In functie de suprafata disponibila va puteti instala, pentru mai mult confort si utilitate, o mini-bucatarie cu o chiuveta, un blat din granit si cateva polite care sa va foloseasca in diversele activitati. Practic puteti folosi un mobilier de bucatarie mai vechi.

In rest, de-a lungul peretilor – deoarece suprafata din interior este rezervata parcarii masiniii- veniti cu mai multe spatii de depozitare, de la mic, la mare, in functie de obiectele pe care doriti sa le pastrati in ordine si in siguranta.

Inainte de a incepe redecorarea, dati o fuga la magazinele home&deco si aprovizionati-va cu cat mai multe cutii, ladite, sisteme de prindere si alte recipiente/accesorii. Veti avea nevoie de ele in momentul in care veti incepe sa impartiti tematic maruntisurile de prin garaj.

Pentru obiecte mari precum uneltele de gradinarit, cea mai simpla varianta este acelea de a le agata/prinde direct pe perete cu ajutorul unui fel de cuier. Veti economisi spatiu daca alegeti depozitarea verticala, dar veti avea si acces rapid la ele.

Articole similare

Terenuri la superoferta de la banci

revista Planul Casei Mele

Izolarea locuintei- un aspect important pentru o viata prelungita

Catalina Coca

Avantajele unei case realizate pe structura de lemn

Simona Popa

Lasă un comentariu