Image default
Home

Organizatoare care ţin casa în ordine

Lipsa spaţiilor de depozitare este mereu o problemă a caselor mici şi a locuinţelor temporare, utilate incomplet. Consecinţa acestui fapt se traduce prin numeroase lucruri la vedere care aglomerează decorul, oferindu-i un aspect neplăcut.

Dacă te afli într-una din situaţiile de mai sus, află că există soluţii de depozitare foarte economice şi eficiente. Printre acestea se numără şi organizatoarele, care, uneori, pot suplini principalele corpuri de mobilier: dressing, dulap, comodă etc.

În general, organizatoarele sunt realizate din metal şi materiale textile, însă sunt disponibile şi variante creative, care joacă şi rol decorativ într-o spaţiu:

Organizatoarele pot fi folosite în orice încăpere, de la hol şi până la baie sau bucătărie. Cum holurile mici rămân adeseori nemobilate, iată o soluţie practică pentru depozitarea genţilor:

Un organizator din lemn sau fibră lemnoasă este o soluţie viabilă pentru depozitarea accesoriilor de birou, mai ales dacă spaţiul de lucru a fost amenajat în living.  

Organizatoarele din material textil sunt foarte eficiente pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte sau a obiectelor indispensabile pentru bebeluşi:

În bucătăriile mici, ustensilele de gătit pot fi păstrate în organizatoare realizate manual:

Organizatoarele din placaj care oferă multiple variante de depozitare rămân cea mai bună soluţie pentru spaţiile în care vrei să îmbini designul cu funcţionalitatea:

În galeria foto îţi punem la dispoziţie o colecţie de imagini cu numeroase tipuri de organizatoare care te pot ajuta să ai o casă ordonată.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca de la petrecerea de Revelion

Catalina Coca

O idee ingenioasa de suport pentru acte, scrisori si alte hartii

Madalina Constantin

DIY: spatiu de depozitare pentru ustensilele de bucatarie

Madalina Constantin

Lasă un comentariu