Image default
Amenajare living Practic

Open space, practic, colorat si aerisit

Spatiul deschis, fluid, iti permite integrarea mai multor zone cu destinatii diferite, dar care prezinta un numitor comun.

Cele mai comune open space-uri sunt acelea care aduc laolalta livingul si bucatarie, in unele cazuri gasindu-si loc, in acest perimetru, chiar si diningul.

Un astfel de exemplu este si livingul din Baneasa, conceput de designerul Alexandra Stancu, pus in valoare prin intermediul tonurilor calde.

Simplu si in acelasi timp indraznet, multumita accentelor de culoare electrice, livingul din imagine reuneste toate calitatile necesare pentru a satisface necesitatile beneficiarului.

Liniile simple si unghiurile drepte au dat nastere unui design liniar.

In ceea ce priveste spatiul acesta este organizat in trei zone distincte, in extremitatile livingului regasindu-se bucataria si diningul, iar pe mijloc incadrandu-se mica zona de zi.

Textura parchetul triplustratificat wenge este pusa in evidenta de mobilierul realizat din pal melaminat, de culoarea salcamului, precum si de peretii deschisi pe de-o parte, precum si de cei in nuante de violet.

De altfel, aceasta culoare din urma, impreuna cu imprimeul tapetului, da o nota de eleganta intregului living.

Cu toate acestea detaliul care defineste spatiul este portocaliul electric utilizat in bucataria, la nivelul mobilierului superior si panoului protector din sticla vopsita, dintre cele doua zone de depozitare, in living si in dining.

Tusa finala este compusa din partea vie a locuintei, plantele inalte care contribuie, de asemenea, la pigmentarea locuintei. 

Material realizat cu sprijinul designerului Alexandra Stancu.
www.interior.design-concept.ro

Articole similare

Design modern şi prietenos într-un living spaţios

Elena Virlan

In vremuri de criza

Revista Domus

Solutii pentru depozitarea jucariilor

Elena Virlan

Lasă un comentariu