Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Open-space fabulos intr-o locuinta clasica

Spatiul vast face parte dintr-un apartament clasic, decorat cu mobilier de lux, in tendintele anului 2013. Piesele apartin noii colectii CorteZari si se remarca prin eleganta, calitate si prin impletirea armonioasa dintre stilul clasic si cel modern.

Intreg open-space-ul are o forma atipica datorita amplasarii celor doua livinguri. Unul se afla in continuarea dining-ului, celalalt vis-a-vis de acesta. Asadar, apartamentul nu duce lipsa de spatii de divertisment si recreere.

Nuantele neutre de crem si grej sunt specifice stilului clasic, in timp ce movul reprezinta o pata de culoare ce personalizeaza unul dintre livinguri, iar accentele de auriu ofera dining-ului o nota de glam.

Bucataria detine spatii de depozitare suficiente si un blat de lucru mediu, design-ul mobilierul fiind cel care se remarca prin rafinament si sobrietate. Masa de dining este masiva, incapatoare si delimitata printr-un covor pufos de restul interiorului. Scaunele sunt capitonate, iar picioarele mesei sunt frumos sculptate incat iti este greu sa nu le remarci.

Biblioteca din living are un design interesant. Desi pare a fi o nisa in perete, ea este un corp de sine statator. In dreapta ei se afla un pian care se potriveste de minune in decorul clasic, un taburet, si el capitonat, si multe accesorii precum statuete, sfesnice, tablouri.

La nivelul peretilor, finisajele sunt formate din doua modele de tapet in nuante neutre: un imprimeu floral si unul cu dungi subtiri, discrete.

 

* Produsele CorteZari sunt aduse in Romania prin Galeriile Noblesse. 

Articole similare

Amenajări și decorațiuni interioare potrivite pentru sezonul rece

comunicat de presa

Palutul Elisabeta – un colt regal in inima Bucurestiului

Mariela Vanu

Apartamente de inchiriat in bloc nou

Luana Ibacka

Lasă un comentariu