Image default
LifeStyle

Obiecte personalizate cu ajutorul culorilor

Astfel, banalele suporturi de lumanari si vazele din sticla transparenta capata noi valente dupa ce au fost atinse de pensula fermecata a Iuliei.

De altfel, atat ca designer de interior, cat si ca artist plastic, Iulia s-a facut remarcata prin originalitate, calitate si un rafinament desavarsit.

Obiectele decorative sunt unicat si pot fi integrate cu usurinta in orice ambient, fie ca vorbim de un stil modern sau clasic.

Linia de vaze si suporturi de lumanari pictate manual poarta fiecare cate o denumire in functie de inspiratie, astfel luand nastere urmatoarele obiecte:

Sagrada Familia – Simfonia culorilor inspirata din Catedrala Sagrada Familia din Barcelona de Gaudi.

Paisley  – Motivul Paisley este un motiv vegetal in forma de lacrima, de origine Persana si Indiana. Motivul regal Paisley a inspirat linia Paisley de vaze de sticla pictate manual.

Imperial – Fiecare obiect utilizeaza una dintre cele trei colori dominante, designul fiind completat de o linie aurie, pentru a simboliza cat mai bine maretia celor 1000 de ani de Imperiu Roman.

Mosaic – Aceasta a fost inspiratia pentru linia Mozaic de suporturi de lumanari de sticla pictate manual. Iar pentru a duce inspiratia mai departe si in amintirea mozaicurilor maiestuoase ale Pompeiului antic, am creat modele cu nume de inspiratie italiana care reflecta  “culoarea locala” geografica si culturala:

Vezuviu – exploziv si incandescent

Pompei – leaganul unora dintre cele mai mari mozaicuri multicolore

Roma – capitala imperiala

Florenta – orasul artistilor si amurgurilor violacee

Venetia – orasul cararilor de apa verde-albastuie

Genova – portul in care s-a nascut Christofor Columb

Capri – caminul celebrei Grote Azurii

Fiecare produs in parte este tratat cu sensibilitate si atentie, pentru ca in final culorile sa se contopeasca cu lumina, contribuind semnificativ la obtinerea unei atmosfere elegante, unice.

Insa, inainte ca sticla de Olanda sa capete unicitate prin lumina si culoare, fiecare produs in parte este curatat foarte bine astfel incat sa fie indepartate toate impuritatile, urmand ca apoi, linerul special de sticla, purtat de mana fina, sa dea nastere unui pattern unicat. Obiectele sunt apoi pictate cu vopsea speciala pentru sticla, de prima mana, in diverse nuante, iar la final acestea trec printr-un proces de ardere la cuptor pentru a le asigura rezistenta la apa.

Pentru ca artista pune pret nu numai pe partea estetica, ci si pe calitatea produselor sale, apeleaza de fiecare data la produse de cea mai buna calitate, motiv pentru care sticla este adusa din Olanda, vopselurile din Franta, iar pensulele au fost alese cu mare atentie pentru ca si acestea joaca un rol extrem de important.

Oricine poate avea un obiect handmade, de la clientii privati, pana la restaurante, care cumpara intr-o cantitate mai mare. Cei interesati le pot achizitiona prin intermediul site-ului www.inspireddesign.ro, dar si pe adresa de facebook http://www.facebook.com/iulia.iugadohmen.

De asemenea, pentru ca in urma participarii la targului Expo Casa Mea de la Romaero Baneasa, a avut numai feedback-uri pozitive, Iulia Iuga-Dohmen intentioneaza sa-si creeze propriul showroom. Pana atunci, de produsele sale am putea sa ne bucuram vizitand in curand magazine selectionate de decoratiuni, dar si la targuri.

“Multi oameni m-au felicitat pentru ce am realizat ca artist roman pana in momentul de fata. Romanilor de plac decoratiunile, dar strainii le valorifica. De aceea le vad si international.” ne marturiseste designerul Iulia Iuga-Dohmen

Pentru mai multe informatii legate de obiecte si pret o puteti contacta pe adresa de email: [email protected] sau puteti vizita site-ul www.inspireddesign.ro

Articole similare

Noblesse Interiors organizează cea de-a șaptea ediție a competiției Insign Awards

comunicat de presa

Invitaţie pentru părinţi şi copii la atelierul „Iubire necondiţionată”!

comunicat de presa

6 storcătoare accesibile, pentru sucuri naturale delicioase

casamea.ro

Lasă un comentariu