Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

O usa de intrare cu personalitate

Pentru multi dintre noi, spirite conservatoare si „inchise”, usa de la intrare trebuie sa fie cat mai plina, mai opaca, astfel incat privirile iscoditoare sa nu patrunda in intimitatea noastra.

Cu toate acestea avem sa aflam ca tendinta actuala in materie de usi de exterior se schimba. Culorile indraznete si spatiile vitrate sunt din ce in ce mai cautate in randul beneficiarilor.

Intensitatea nuantelor este recomandata pentru a pune in evidenta nu numai intrarea propriu zisa, ci si arhitectura locuintei.

Pentru un plus de valoare, spatiul de dinaintea usii trebuie scos de asemenea in evidenta prin intermediul unei amenajari la fel de deosebite ca si tamplaria, astfel incat se se obtina o armonie vizuala.

O noua provocare a momentului este si utilizarea unor usi supradimensionate.

Acestea se maresc pe latime cu ajutorul puiului, iar daca dimensiunile sale trebuie dezvoltate pe inaltime, mai mult ca sigur singura solutie este de a o realiza pe comanda.

In aceasta situatie, usile metalice comune, care pana nu demult au facut furori, isi pierd din „stralucire” si farmec, locul lor fiind ocupat de piese masive realizate preponderent din lemn.

Articole similare

Cum ne pregatim casa de sezonul rece?

RL online

Cum alegeţi, proiectaţi şi întreţineţi fosa septică?

casamea.ro

Forezele orizontale pneumatice cu percutie

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu