Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

O tema decorativa de toamna: imprimeuri vegetale

Daca iti doresti o schimbare rapida de decor, iti sugeram sa te gandesti la o tema de decorare pe care sa o folosesti in toata casa.

Chiar daca exista tendinta de a asocia plantele si imprimeurile vegetale cu anotimpurile calde – primavara si vara, acestea sunt binevenite si in lunile reci de toamna. Ba mai mult, alese cu atentie, elementele de decor cu imprimeuri vegetale pot crea o atmosfera tipica de toamna. In plus, pot conduce la o amenajare coerenta si personalizata.

Citeste si: 22 de idei pentru un decor de toamna

Imprimeurile vegetale sunt usor de introdus prin intermediul textilelor: perdele, draperii, pleduri, cuverturi, covorase, pernute decorative. In cazul in care demarezi o reamenajare de anvergura (renovarea intregii locuinte), aceste imprimeuri se pot regasi si la finisaje (placi ceramice decorative, tapet, autocolante etc.).

Citeste si: Imprimeuri florale pentru dormitoare cu sarm

Cu un efect vizual puternic sunt si obiectele decorative cu imprimeuri vegetale (vase din sticla, vaze) sau vase. Culorile sunt un detaliu important si alegerea lor este in stransa legatura cu atmosfera pe care vrei sa o obtii. De exemplu, accesoriile in culori vii vor compune un decor vesel si energizant. In schimb, culorile de pamant si nuantele neutre (maro, bej, verde, portocaliu ars, galben pal etc.) vor contura un decor cald, temperat si in ton cu anotimpul.

Citeste si: Tapet cu imprimeu floral pentru un decor reconfortant

Articole similare

Atmosfera calda intr-o casa din lemn

Elena Virlan

Solutii practice pentru un decor aerisit

Elena Virlan

Merita sa iti indrepti atentia catre un aragaz electric? Afla avantajele aduse si cum il alegi pe cel mai bun

comunicat de presa

Lasă un comentariu