Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

O tema decorativa de toamna: imprimeuri vegetale

Daca iti doresti o schimbare rapida de decor, iti sugeram sa te gandesti la o tema de decorare pe care sa o folosesti in toata casa.

Chiar daca exista tendinta de a asocia plantele si imprimeurile vegetale cu anotimpurile calde – primavara si vara, acestea sunt binevenite si in lunile reci de toamna. Ba mai mult, alese cu atentie, elementele de decor cu imprimeuri vegetale pot crea o atmosfera tipica de toamna. In plus, pot conduce la o amenajare coerenta si personalizata.

Citeste si: 22 de idei pentru un decor de toamna

Imprimeurile vegetale sunt usor de introdus prin intermediul textilelor: perdele, draperii, pleduri, cuverturi, covorase, pernute decorative. In cazul in care demarezi o reamenajare de anvergura (renovarea intregii locuinte), aceste imprimeuri se pot regasi si la finisaje (placi ceramice decorative, tapet, autocolante etc.).

Citeste si: Imprimeuri florale pentru dormitoare cu sarm

Cu un efect vizual puternic sunt si obiectele decorative cu imprimeuri vegetale (vase din sticla, vaze) sau vase. Culorile sunt un detaliu important si alegerea lor este in stransa legatura cu atmosfera pe care vrei sa o obtii. De exemplu, accesoriile in culori vii vor compune un decor vesel si energizant. In schimb, culorile de pamant si nuantele neutre (maro, bej, verde, portocaliu ars, galben pal etc.) vor contura un decor cald, temperat si in ton cu anotimpul.

Citeste si: Tapet cu imprimeu floral pentru un decor reconfortant

Articole similare

Opulenta de factura clasica

Ana-Maria Oancea

09 Octombrie ~ Revista de unelte si echipamente

RL online

Duplex in centrul Bucurestiului

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu