Image default
Home

O pata de culoare intr-un decor de lux!

De aceea, imbunatatirea stilului locuintei voastre prin diverse accesorii de mobilier poate reprezenta un adevarat exercitiu de imaginatie.

Asa ca nu va ramane decat multa vointa in construirea accesoriului mult dorit. Puteti da personalitate caminului vostru prin constructia unei mese decorative in forma de floare, cu petatele frumos colorate.

Inainte de a trece la demararea lucrarii va trebui sa va inarmati cu multa rabdare, imaginatie, dar si cu cateva unelte si materiale necesare constructiei. Pentru inceput va este necesar un blat de lemn din care sa puteti construi tulpina in asa fel incat acesta sa poata asigura rezistenta florii. In completare veti mai avea nevoie de un placaj mai subtire pentru petale, holzsuruburi, vopsea colorata.

Cu ajutorul unui fierastrau veti proiecta conform schitei forma petalelor. Dupa constructia tulpinei asigurati-va ca aceasta are o sustinere destul de buna si eventual incercati sa o intariti cu ajutorul unor stinghii mai subtiri.

Inainte de asamblarea petalelor, asigurati-le o buna slefuire cu ajutorul unui slefuitor in asa fel incat imbinarea sa se poata face perfect.

La montare se va folosi o surubelnita si cateva holzsuruburi in asa fel incat acestea sa poata fi montate cat mai bine.

Dupa asamblare se va trece la ultima etapa a operatiunii – vopsitul. Chiar daca este o procedura destul de laborioasa este si destul de frumoasa. Va puteti pune in valoare imaginatia in asa fel incat sa colorati masuta in conformitate cu stilul locuintei. Nu trebuie sa excludem privirii si varianta colorarii cu nuante diferite a fiecarei petale.

Rezultatul – o pata de culoare intr-un decor de lux!

Articole similare

Decoratiuni DIY: bufnite

Elena Virlan

A table decorated like in the stories

RL online

Bring the Outdoors in

casamea.ro

Lasă un comentariu