Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

O noapte in “burta” unui caine

Zonele rurale din Idaho sunt destul de plictisitoare pana cand observi pe marginea strazii cele doua case in forma de caine, care atrag atentia tuturor trecatorilor.

Dragostea unui cuplu american pentru cainii de vanatoare a mers mult mai departe decat ne putem imagina. Ei au creat „Dog Bark Park Inn”, o pensiune in forma de caine, care a trezit curiozitatea si admiratia locuitorilor din regiune. Cei doi caini (Willy si Toby) reprezinta cel mai ciudat hotel din lume, dar un refugiu atragator pentru turistii obositi.

Accesul la interior se face prin intermediul unei scari care te duce pana in „burta” cainelui, aflat la o inaltime comparabila cu etajul al doilea al unei cladiri obisnuite. Nu doar constructia, ci si mobilierul a fost realizat manual de Dennis Sullivan si Frances Conklin, care au devenit faimosi pentru aceste constructii din lemn.

In timp ce dormitorul matrimonial este in sternul cainelui, camera de relaxare se gaseste in „capul” acestuia. Interiorul detine o bucatarie echipata cu electrocasnicele de baza (frigider, cuptor cu microunde) si o baie complet utilata. De asemenea, beneficiaza de aer conditionat, dar nu si de tv sau radio.

Cei doi caini hotel se afla in apropierea unei ferme, iar un sejur de o noapte costa 92 de dolari si include micul dejun.

Articole similare

O sera pentru orice anotimp

casamea.ro

Birocratia „Primei Case“:

RL online

Actele necesare emiterii autorizatiei de construire

Oana Sandu

Lasă un comentariu