Image default
LifeStyle

O masa de cafea pentru care urmele de pahare sunt istorie!

Cu siguranta multi dintre voi ati auzit, macar in copilarie, indemnul “Foloseste un suport de pahare!”, indemn care cel mai adesea se transforma intr-o mica cicaleala. Nu stiu cum se face, insa eu una nu gasesc vreodata un suport cand am nevoie de el. Sau uit, iar dupa o vreme ma vad nevoita sa-mi schimb din nou masa de cafea.

Tabrio reprezinta solutia pentru toate masutele pe care le-am aruncat sau reciclat vreodata, pentru ca ea are incorporata un amplu suport, si nu doar pentru pahare. Hai, recunoasteti sincer, de cate ori ati mancat pe masuta de cafea? Eu una marturisesc – de foarte multe ori si au fost adevarate festinuri care au lasat urme destul de urate pe bietele obiecte de mobilier.

Suportul rezistent la uzura nu este prezent tot timpul, poate fi ascuns in grosimea mesei si rulat ori de cate ori ai nevoie. Este colorat, vesel si contrasteaza perfect cu obiectul in sine, o masa de cafea de inspiratie nordica, un modernism al jumatatii de secol XX reinterpretat.

Scenariul banal care face din Tabrio un obiect fascinant de simplu si necesar este urmatorul: “Iti pregatesti cafea, ceai, un pahar de fresh de portocale sau o masa copioasa. Ajungi in fata mesei, te asezi comod in fotoliu, iti iei laptop-ul in brate si apoi realizezi ca ai uitat sa iei suportul. Iti spui ca nu se intampla nimic daca faci asta doar o singura data. Problema este ca de fiecare data se repeta acelasi film.”.

Insa exista o solutie, si anume Tabrio. In rest, chiar si fara ideea suportului, obiectul creat de Aliki Rovithi si Foant Asour este cel putin un design demn de luat in seama!

Articole similare

BERD lansează programul pentru eficiență energetică destinat sectorului rezidențial din România

comunicat de presa

De pe podium, direct la tine acasă!

comunicat de presa

Noua gama de incorporabile Zanussi QUADRO®: design minimalist si un control mai simplu

comunicat de presa

Lasă un comentariu